تاریخچه

مقدمه:

شروع تولید ادوات کشاورزی جمالی به سال ۱۳۷۶ برمی‌گردد.

 

مختصری از سابقه تولیدی ادوات کشاورزی جمالی

 

۱۳۵۷: در روستای پیغام چایی از توابع شهرستان کلیبر استان آذربایجان شرقی، استاد مرحوم، اسماعیل جمالی در حوزه‌های مختلف آهنگری از جمله تولیدی درب و پنجره آهنی، اسکلت‌بندی ساختمان، تولید میخ، نعل، قیچی پشم‌زنی و تعمیر انواع ادوات و ماشین‌آلات کشاورزی مثل تراکتور و خرمن‌کوب و … به صورت کاملا سنتی مشغول به کار بود و کسب تجربه کرد.

 

۱۳۷۶: از حدود سال ۱۳۷۶ اولین تلاش برای ساخت داس دسته‌بلند (دریاز) و داس‌گرد آغاز شد. ابتدای کار، استاد با همراهی فرزند دومشان جناب آقای فیروز جمالی، کار ساخت دریاز را کاملا بصورت تجربی و سعی و خطا پیش برد.

 

۱۳۷۷: با ورود فرزند ارشد وی جناب آقای مهندس بهروز جمالی کار بصورت علمی پیش رفت، و با آنالیز و تهیه آلیاژهای مختلف کیفیت تولید انواع داس مورد بررسی علمی و عملی قرار گرفت و تا حدود سال ۱۳۸۳ کار به حالت نیمه سنتی ادامه پیدا کرد.

 

۱۳۸۴: از سال ۱۳۸۴ با شروع به کار فرزند سوم ایشان جناب آقای منصور جمالی و آموزش و یادگیری مهارت بخش سایش و پرداخت‌کاری، فرآیند کار سرعت بیشتری پیدا کرد.

 

۱۳۹۰: از سال ۱۳۹۰ فرزند چهارم مرحوم، جناب آقای رضا جمالی مسئولیت بخش رنگ آمیزی و بسته بندی را برعهده گرفت و تا سال ۱۳۹۳ در کنار کار اصلی خودش (تهیه لوازم تزئینی خانگی از ام‌دی‌اف) مشغول به همکاری بود.

ایشان از مهر ماه سال ۱۳۹۳ از بخش تولیدی جدا شد و در زمینه کار اصلی خودش در تبریز ادامه فعالیت داد و در حال حاضر هیچگونه همکاری با این تولیدی ندارد.

 

۱۳۹۴ : از مهر ماه سال ۱۳۹۴ به خاطر کسالت قلبی استاد و بنا به درخواست خودش، فرزند ارشد ایشان جناب آقای مهندس بهروز جمالی مدیریت تولیدی و جناب آقای فیروز جمالی مسئولیت استادکاری کارگاه را برعهده گرفتند و تا مهر سال ۱۳۹۶ طبق روال سابق کار تولید در کارگاه سابق ادامه پیدا کرد و بنا به دلایلی همچون فرسودگی تجهیزات و دوری از امکانات شهری، کارگاه به تعطیلی کشیده شد.

 

۱۳۹۶: از مهر ماه سال ۱۳۹۶ با تدبیر مهندس بهروز جمالی و با راهبرد توسعه علمی و فنی کار، کارگاه جدید تولیدی ادوات کشاورزی جمالی در تبریز تاسیس شد و با افزایش تجهیزات و فناوری‌های جدید روند تولید به شکل صنعتی ادامه پیدا کرد. با توجه به اهمیت کیفیت کالاهای عرضه شده، فقط خط تولید انواع داسها راه‌اندازی گردیده و در حال فعالیت می‌باشد.

 

۱۴۰۰: با تکمیل خط تولید انواع داسها خطوط تولید سایر ادوات کشاورزی نیز در برنامه تولید قرار گرفته و گروه تولیدی در حال تکمیل تجهیزات و جذب و آموزش نیروهای ماهر مورد نیاز خطوط تولید جدید می‌باشد و طبق برنامه تا مهر ماه سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری خواهد رسید.

کلیه حقوق و امتیازات این وبسایت متعلق به مجموعه آذر الماس بوده و هرگونه استفاده از مطالب و مقالات این سایت، پیگرد قانونی دارد.                                     web design : maarksho